Dereköy Ortaokulu

Vizyon: İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu,milletin kültürel,manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş,Atatürkçü,bilimsel düşünceyi rehber edinmiş,ruh,beden ve zihinsel olarak sağlıklı,dengeli yetişmiş,doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren,dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış,kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik,çağdaş,Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin,bilgili becerili,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun,dünü tanımasını,bu günü öğrenmesini,yarını paylaşarak nitelikli insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08.30-14.55
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuza çevre köylerden taşımalı eğitim yapılmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0442 422 23 69

WEB - https://askalederekoyortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çiftlik Bucağı,Dereköy Köyü,Dereköy Ortaokulu

Yerleşim Yeri - Okulumuza çevre köylerden taşımalı eğitim yapılmaktadır.

Adres - Çiftlik Bucağı,Dereköy Köyü,Dereköy Ortaokulu

Ulaşım Öğretmenler kendi araçlarıyla ve ortak tutulan taksilerle okula ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Aşkale ilçe merkezine 26 km uzaklıkta olup Erzurum il merkezine 78 km uzaklıktadır.